Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 11 aug 2018 / 15:46 uur

Nederlander (28) verongelukt in El Salvador

Gerben Eskes, een 28-jarige man uit Zutphen, is overleden door een verkeersongeluk in El Salvador. De taxi waarin hij met zijn 25-jarige vriendin zat, werd op weg naar het vliegveld aangereden door een auto die op de verkeerde weghelft reed, laten ouders van het slachtoffer weten aan De Stentor

Op weg naar Nederland

Het ongeluk gebeurde afgelopen donderdag. Het stel was op weg naar het vliegveld om terug naar Nederland te vliegen na drie weken vakantie in Midden-Amerika. De vriendin van de overleden man, raakte lichtgewond.

„Omstreeks 3 uur ’s nachts plaatselijke tijd raakte een tegemoetkomende auto van de weghelft. De politie heeft vastgesteld dat de bestuurder dronken was. De taxichauffeur van Gerben en Anouk probeerde de tegemoetkomende auto te ontwijken, waardoor de taxi in de flank werd geraakt. Gerben was op slag dood”, aldus de verklaring van de ouders.

https://www.facebook.com/destentorzutphen/posts/2166006640299639

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nederlander (28) verongelukt in El Salvador
Sluiten