Jelmer Visser
Jelmer Visser Nieuws 29 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Moeder doodt drie kinderen en doet zelfmoordpoging

Het West-Vlaamse Varsenare was in de nacht van dinsdag op woensdag het decor van een uitermate tragisch familiedrama. Dat kwam aan het licht toen een 30-jarige moeder in de voorstad van Brugge een mislukte zelfmoordpoging deed. Tegen agenten verklaarde zij dat ze zelfmoord probeerde te plegen nadat ze haar drie kinderen om het leven had gebracht.

Gezinsdrama

De vrouw probeerde zichzelf van het leven te beroven door met de auto tegen een brugpijler aan te rijden. Toen agenten poolshoogte kwamen nemen, bekende zij dat ze ‘haar kinderen iets had aangedaan’.

De hulpdiensten snelden zich vervolgens naar de woning van de West-Vlaamse. Hier troffen ze de levenloze lichamen aan van drie jonge kinderen, die tussen de nul en vier jaar oud zouden zijn. Hulpverleners konden niks meer voor ze doen. De suïcidale moeder is opgepakt en wordt verdacht van het ombrengen van haar drie kinderen.

De details over het familiedrama zijn nog niet bekend. Op dit moment doet de recherche onderzoek in de woning. Ook het motief van de vrouw is nog onduidelijk.

Heb je vragen over zelfmoord? Ga naar https://www.113.nl of bel: 0900-0113.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.