Metro
Metro Nieuws 2 aug 2018 / 19:44 uur

Man gooit jongetje (8) van waterglijbaan

De politie in het Amerikaanse Minneapolis heeft een man opgepakt om een wel heel bizarre reden. De man gooide namelijk even daarvoor een jongetje van acht van de grote waterglijbaan in een attractiepark. De man zou zich geërgerd hebben aan de lange wachttijden.

Ontwikkelingsstoornis

Amerikaanse media meldden dat het kind door de val van ruim negen meter meerdere botbreuken opliep. Omstanders verklaarden na het incident dat de aanval vanuit het niets kwam. Bij de man is een ontwikkelingsstoornis vastgesteld.

„Er was geen ruzie, geen geduw, geen gesprek: deze persoon gooide gewoon dit arme kind omlaag”, aldus de lokale politiechef. De achtjarige is inmiddels meerdere keren geopereerd. Het is onbekend hoe het nu gaat met het jongetje.

Uniek

De politie heeft laten weten dat er sprake is van een uniek incident: het park trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers, maar in de 20 jaar dat het park nu open is, heeft er nog nooit iets soortgelijks plaatsgevonden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man gooit jongetje (8) van waterglijbaan
Sluiten