D. van Aken
D. van Aken Nieuws 6 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Columnist vindt zwangere Jinek op tv niet kunnen

Eva Jinek ging een week eerder dan gepland met zwangerschapsverlof, maar volgens een columnist van De Limburger had ze beter helemaal niet zwanger haar talkshow moeten presenteren. „Representatief zag het er de laatste dagen bij Eva Jinek niet meer uit."

Opgezette benen

De 29-jarige Ruud Maas ergerde zich groen en geel aan de zwangere Jinek. „Haar, begrijpelijke, gezucht rond haar zwangerschap leidde af van het geweldige talent dat Jinek is", schrijft de columnist maandag. „Onderuitgezakt in een stoel, met haar opgezette benen uitgestrekt alsof ze op camping De Zwetende Otter zat."

De column van Maas krijgt flink wat kritiek te verduren op social media.

https://twitter.com/SterkNikki/status/1026385136097607680

Suffe Pauw

Vervanger Nadia Moussaid (34), die nog niet zwanger is, kan wel op goedkeuring van de Maas rekenen. „De invalster is stijlvol, ze straalt rust uit en als je al eventjes de ogen dichtdoet, is het alsof je Sacha de Boer hoort praten." Ook vindt de columnist dat Moussaid zorgt voor een zwoel mediterraans gevoel.

Dat Pauw binnenkort weer op de buis verschijnt, daar baalt hij wel weer van. „Het is nu al ronduit jammer dat ze alweer vlug haar stoel moet afstaan aan die o zo suffe Pauw."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.