Metro
Metro Nieuws 13 jul 2018 / 13:55 uur

Overleden vrouw (84) ligt half jaar in eigen woning

De politie trof vorige week in Amsterdam West het lichaam van een vrouw aan. Uit sectie is gebleken dat de 84-jarige ongeveer zes maanden geleden is gestorven. Al die tijd heeft zij in deze woning gelegen. Dit meldt AT5.

Buurtbewoners

De buurt reageert geschokt op het nieuws. Volgens hen had de 84-jarige Amsterdamse toen ze nog in leven was niet veel contact met de buitenwereld en woonde ze al erg lang in de woning waar ze werd gevonden. Ook zou ze geen contact hebben met familieleden.

Buurtbewoners hadden de vrouw al ‘een paar weken’ niet gezien en alarmeerden daarop de politie. Toen zij polshoogte kwamen nemen, bleek het niet om weken maar maanden te gaan. Aan de post die werd aangetroffen, konden de hulpdiensten opmaken dat het zo’n zes maanden geleden moet zijn geweest dat de vrouw haar laatste adem uitblies.

Volgens de politie en de GGD is ze een natuurlijke dood gestorven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Overleden vrouw (84) ligt half jaar in eigen woning
Sluiten