Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 17 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Lees de Metro van woensdag 18 juli nu al online

Daar is hij dan! De Metro van woensdag 18 juli is gedrukt en wordt in de komende uren weer naar de vertrouwde groene bakken op tientallen NS-stations gebracht. Zo heeft iedereen morgenochtend weer iets fijns om te lezen voor onderweg.

De krant van woensdag

Op vakantie gaan is vaak stressen en onder stress maak je snel fouten. Wij spraken met enkele pechvogels wiens vakantie door hun eigen blunders een stuk minder relaxed werd. Van vakanties door naar werk. Het water staat veel pakketbezorgers aan de lippen, sommigen moeten zelfs dagen van 12 uur maken. Wat gaat er allemaal voor leed schuil achter online shoppen?

Met je tentje in je uppie of naar een onbewoond eiland in plaats van naar een camping? Ja, dat gaat het helemaal worden denkt een Nijmeegse ondernemer. Wij spraken met hem. Het toetje is een exclusief interview met de actrices uit Orange is the New Black. Zij blikken vooruit op een nieuw seizoen van de populaire serie die vanaf 27 juli op Netflix te zien is.

Pak hem dus mee. Kan je echt niet meer wachten? Lees de Metro van morgen dan alvast online. Klik op deze link en alles komt helemaal goed.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.