Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 14 jul 2018 / 10:44 uur

Huisuitzetting dreigt voor Sam na verliezen moeder

Nadat hij begin mei zijn moeder verloor moet hij nu een goede twee maanden later al zijn huis uit. Het is een nachtmerrie aan het worden voor de pas 20-jarige Sam Geluk.

Hij woonde nog thuis, toen zijn moeder eerder dit jaar overleed aan de gevolgen van een hersentumor. Nu heeft hij geen woonjaren opgebouwd en de huur kan hij ook niet betalen. Dus dreigt hij dakloos te worden.

Eigen Haard

Eigen Haard gaf hem een beetje tijd om te bekomen. „Eerst mocht ik twee maanden in het huis blijven, maar toen we er iemand bij haalden om ons te helpen, mocht ik er zes maanden in blijven”, vertelt Geluk tegenover NH Nieuws.

Toch wordt het daarna heel lastig om nog langer er te mogen blijven wonen. Eigen Haard heeft inmiddels al contact opgenomen met Geluk. „Een ding vinden we belangrijk en dat is dat Sam niet op straat komt te staan."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Huisuitzetting dreigt voor Sam na verliezen moeder
Sluiten