Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 31 jul 2018 / 15:30 uur

Bob bouwt doolhof van 1717 kratten voor ouders

„Geen gekke stomme dingen doen!!" schreven de ouders van de 23-jarige Bob Snoeren op een briefje voordat zij op vakantie gingen. Bob bleef alleen thuis terwijl zijn ouders vakantie gingen vieren in Italië. Maar Bob kon het niet laten om een zijn ouders een koekje van eigen deeg te geven. Toen ze terug kwamen van vakantie stond ze een wel heel feestelijk onthaal te wachten.

Niet de eerste keer

Als Jos en Daniëlle Snoeren -de ouders van Bob- maandagavond thuis komen van vakantie weten ze niet wat ze zien. Bob heeft een compleet doolhof gebouwd, van 1717 kratten. Zijn vrienden hielpen hem bij deze ludieke actie. Maar het bleef niet bij een doolhof, Bob had voor een extra feestelijk effect ook nog voor wat vuurwerk en muziek gezorgd.  „Er zit geen einde aan. Ze blijven maar rondjes lopen," zei Bob tegen Omroep Brabant.

Gepostet von Damien Van Oort am Dienstag, 31. Juli 2018

De kratten zijn inmiddels opgeruimd en zijn ouders hebben de weg naar de voordeur gevonden. De ouders van Bob zijn wel wat gewend van hem. Het is namelijk niet de eerste keer dat hij zijn ouders verrast, vorig jaar maakte hij een kasteel van bananendozen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bob bouwt doolhof van 1717 kratten voor ouders
Sluiten