Metro
Metro Nieuws 21 jul 2018 / 11:00 uur

17-jarige Nederlander vermist aan Gardameer

Al meer dan dertig uur zijn de ouders en vrienden van de 17-jarige Koen van Keulen op zoek naar hem. De jongen uit Soest kwam donderdagnacht niet terug na een avondje stappen aan het Gardameer in Italië.

Avondje uit

Een shuttlebus bracht Koen en zijn vrienden donderdagnacht terug naar hun camping. Terwijl Koens vrienden uitstapten bij de juiste halte, wilde Koen nog even blijven zitten. Zijn vader vertelt tegen het AD dat de jongen een halte verder zou zijn uitgestapt en toen teruggelopen zou zijn naar de camping.

Maar daar is Koen nooit aangekomen. De buschauffeur heeft bevestigd dat Koen een halte verder is uitgestapt en op camerabeelden van een camera vlakbij die halte is hij nog rond 2:20 uur zien. Zaterdag gaan zijn ouders en vrienden meer camerabeelden bekijken. Onder andere een benzinestation en een pizzeria op de route naar de camping hebben nog camera’s hangen. Ze hopen dat daar iets op te zien is.

Geen contact

Opmerkelijk is dat de pinpas en de creditcard die Koen bij zich had, sindsdien niet gebruikt zijn. „Het is dertig graden. Als hij gisteren aan het lopen was, had hij wel drinken gekocht. Of hij had Nederlanders aangesproken. Maar het is stil”, aldus zijn vader in de krant. Koen is ook niet telefonisch bereikbaar, omdat de batterij van zijn telefoon aan het begin van de avond al leeg was.

Koen was met zijn vrienden onderweg naar Kroatië, waar ze vandaag naar door zouden rijden. Het Gardameer was een tussenstop voor de jongens.

Help mijn zoon is vermist sinds gisteren. Wij staan bij Euro Camping Pacengo. Garda meerHij heet Koen van Keulen 17…

Gepostet von Greet van Keulen-Jager am Freitag, 20. Juli 2018

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
17-jarige Nederlander vermist aan Gardameer
Sluiten