Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Nieuws 3 jun 2018 / 14:05 uur

Vrouw gaat viral met deze geniale koffer

Vakantie is leuk, maar vliegen absoluut niet. Het vliegtuig brengt je dan wel naar je prachtige vakantiebestemming, maar vliegen zorgt voor allerlei moeilijkheden. Wat te denken bijvoorbeeld van het kwijtraken van je koffer?

Als je op je plaats van bestemming aankomt, moet je altijd nog wachten totdat jouw koffer de band op komt rollen. Maar zelfs als dat gebeurt, is de kans dat je hem vrij laat ziet groot: de kans dat je je koffer over het hoofd ziet in die enorme zee van koffers, is vrij groot.

De oplossing

Gelukkig heeft een vrouw, wiens identiteit helaas onbekend is, daar een oplossing voor. Ze bedacht zich dat zij haar koffer heel makkelijk zou herkennen als zij daar in gigantisch formaat haar gezicht op de koffer te laten drukken. Bijkomend voordeel: niemand zal zijn koffer verwarren met de jouwe.

De komische foto is zaterdag geplaatst door Phil Mathers in Londen. Binnen een mum van tijd ging het plaatje viral. De tweet heeft al ruim 15.000 likes en meer dan 4000 retweets.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw gaat viral met deze geniale koffer
Sluiten