Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 28 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Vluchtwagen aanslag TMG-gebouw gestolen in Woerden

De Audi RS5, de auto die als vluchtwagen bij de aanslag op het TMG-gebouw is gebruikt, blijkt in Woerden te zijn gestolen. Dat is ook de woonplaats van de verdachte van de aanslag op het gebouw van Panorama en Nieuwe Revu.

Woerden

Dat heeft de politie Amsterdam bevestigd aan De Telegraaf. De vluchtauto werd woensdagochtend uitgebrand gevonden op een parkeerplaats aan de A10 in Amsterdam. In de nacht van 4 op 5 maart is de Audi gestolen bij een autobedrijf in Woerden.

De auto stond geparkeerd aan de Edisonweg en de eigenaar loofde destijds een beloning uit van 1000 euro om zijn auto weer terug te krijgen.

Vluchtwagen

Dinsdagochtend, rond 04.00 uur, ramde een bestelbusje twee keer de glazen pui van het TMG-gebouw. De bestuurder stak de wagen in brand en vluchtte weg met een handlanger in een nabij geparkeerde Audi.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.