Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 27 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Man uit St. Willebrord wordt mishandeld door vrouw

Huiselijk geweld door mannen tegen vrouwen is helaas een bekend fenomeen, maar dat er ook andersom voorbeelden zijn is minder bekend. Een filmpje waarin te zien is dat een man uit St. Willebrord (Noord-Brabant) meerdere malen door zijn vrouw wordt geslagen, gaat dan ook viral.

In de gaten houden

VKMag plaatste woensdag een bericht over de man uit St. Willebrord, inclusief filmpje waarin te zien is hoe zijn vrouw hem meerdere keren slaat. Het filmpje ging daarvoor al even rond op social media. Op de beelden is te zien hoe een man in zijn tuin wordt mishandelt door zijn eigen vrouw. Het filmpje zou mogelijk zijn opgenomen door bouwvakkers, die eerder van dichtbij meemaakten dat de vrouw haar man sloeg.

Sinds dat moment zouden ze het echtpaar een beetje in de gaten hebben gehouden en dit tafereel vaker gezien hebben.

Hulp

De reacties van mensen onder het filmpje zijn niet mals. Zo vindt menig mens niet alleen de acties van de vrouw walgelijk, maar hekelen ze ook de persoon die het filmpje heeft opgenomen en moet lachen om het tafereel. Onder de reacties vertelt een inwoner van het dorp dat hij de mensen op het filmpje herkent en dat dit al veel langer bezig is. Er zou hulp zijn ingeschakeld om het huiselijk geweld te stoppen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.