Elselotte Smink
Elselotte Smink Nieuws 12 jun 2018 / 21:12 uur

Lees de Metro van morgen nu al online

De krant van woensdag 13 juni is klaar, gedrukt en is morgenochtend te vinden op onder andere de grote treinstations in Nederland. Benieuwd en nieuwsgierig naar wat er in staat?

Klein voorproefje: wat betekent de top tussen Kim Jong-Un en Donald Trump echt? Is die zo historisch als wordt vermoeden, of zullen de kernwapens daar tussenin staan? Noord-Korea-kenner en postzegelverzamelaar Wim van der Bijl kwam meer dan twintig keer in het land, en legt het aan Metro uit. Verder vind je artikelen over de nieuwe mogelijke job van Halbe Zijlstra, de effecten van het spreekrecht en het belang van sparen: hoeveel zou je écht opzij moeten zetten om op safe te spelen?

Maar er is meer. Zo lees je over Feyenoorders Karim El Ahmadi en Sofyan Amrahat, die in tegenstelling tot Oranje wel op het WK spelen, voor Marokko. In de filmspread lees je meer over de jonge hoofdrolspeler van Utøya 22 juli, de film die gaat over de aanslag op het gelijknamige Noorse eiland.

De krant lees je nu al hier, morgen scoor je de papieren versie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Lees de Metro van morgen nu al online
Sluiten