Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 16 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Inbraak bij woning Raymond van Barneveld

Zaterdagochtend zijn inbrekers het huis van topdarter Raymond van Barneveld in Den Haag . De darter was zelf niet thuis, waardoor zijn echtgenote in haar eentje werd geconfronteerd met drie daders. Zijn vrouw is ongedeerd, maar liep wel flinke blauwe plekken en een enorme „mentale klap" op door de overval.

Worsteling

Van Barneveld verklaart tegenover RTL Nieuws dat zijn vrouw Silvia (52) voor haar leven heeft gevreesd. Hij stelt woest te zijn dat er mensen zijn die zijn vrouw dit hebben aangedaan. Silvia hoefde uiteindelijk niet medisch behandeld te worden, maar hield wel wat beurse plekken over aan een worsteling met de criminelen.

Spoorloos verdwenen

De politie kan vanwege de privacy niet bevestigen dat de overvallers het specifiek op het koppel hadden gemunt. De daders waren er helaas al vandoor toen de politie uiteindelijk arriveerde. Of ze iets hebben meegenomen, is niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.