Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 17 jun 2018 / 17:05 uur

Brandweer redt katje uit motor van de auto

De brandweer in het Belgische Beveren heeft een opvallende reddingsactie gedaan. Een katje was in het motorcompartiment gekropen en was vervolgens niet in staat er zelf uit te kruipen.

Het lukte de eigenaar en voorbijgangers ook niet om het katje eruit te halen. Ondertussen zat het beestje luidkeels te miauwen. De eigenaar belde vervolgens de brandweer. „Zij kwamen met het nodige materiaal ter plaatse en krikten mijn auto op zodat de bodemplaat losgevezen kon worden”, vertelt de eigenaar aan HLN.

Adoptie

En ondanks dat de eigenaar én de brandweer een heldendaad hebben verricht, besloot ook een voorbijganger er nog een schepje bovenop te doen. Toen het katje eenmaal bevrijd was, werd het beestje ter plekke door een voorbijganger geadopteerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Brandweer redt katje uit motor van de auto
Sluiten