Metro
Metro Nieuws 29 jun 2018 / 12:59 uur

Amsterdamse school vergeet leerlingen bij schoolreis

Het is dé grote angst van veel schoolkinderen: vergeten worden op schoolreisje. Voor twee leerlingen van een school uit Amsterdam kwam deze nachtmerrie donderdagmiddag uit. Hun school vergat hen mee te nemen na een schoolreisje in Drenthe.

Patatje halen

De school was met de leerlingen gaan zwemmen in een zwemplas in het Drentse Hollandscheveld. Twee leerlingen besloten nog even snel een patatje te halen. Maar toen ze rond half zes op de parkeerplaats terugkwamen, waren de docenten en leerlingen al weg.

Gelukkig waren de klasgenootjes nog niet helemaal terug in Amsterdam. Ze verbleven namelijk voor een aantal dagen op een kampeerboerderij dichtbij, meldt RTV Drenthe. Na een telefoontje naar de kampeerboerderij konden de twee leerlingen snel worden opgehaald.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Amsterdamse school vergeet leerlingen bij schoolreis
Sluiten