E.Westland
E.Westland Nieuws 18 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

3FM-dj rekent af met vieze, nachtelijke apper

NPO 3FM-dj Vera Siemons heeft in haar nachtprogramma keihard afgerekend met een man die vervelende appjes naar de studio stuurde. Peter stuurde teksten als: „Ik ben aan het rukken en zoveel mogelijk sperma uit mijn ballen aan het krijgen.”

Siemons was er niet van gediend en besloot Peter op te bellen om hem dat eens haarfijn duidelijk te maken.

Afgelopen donderdagnacht kreeg ik tijdens mijn radio-uitzending herhaaldelijk vieze appjes van ene Peter binnen. En dat stoorde me.

Posted by Vera Siemons on Saturday, June 16, 2018

„Ik vind het nogal zielig dat je om half drie ’s nachts, in je eentje, niets beters te doen hebt dan een veel te jong meisje dit soort berichten te sturen”, zei de dj donderdagnacht tegen deze Peter.

Lesje geleerd

De man begrijpt zelf niet zoveel van de kritiek van Siemons. „Er zijn mannen die wel ergere dingen zeggen. Als je een nachtprogramma hebt, dan moet je er maar gewoon tegen kunnen. Het was maar een grapje”, waren enkele van de argumenten die Peter ter verdediging in de strijd gooide.

Uiteindelijk beloofde Peter, ondanks dat hij het niet eens was met de manier waarop Siemons hem aanpakte, zich niet meer schuldig te maken aan dit soort praktijken. Lesje geleerd, zo hopen we.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.