Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 2 mei 2018 / 15:29 uur

Zoon laat overleden vader weken lang thuis liggen

Een 51-jarige man uit Nuenen is woensdag opgepakt omdat hij zijn overleden vader van 84 jaar wekenlang dood in huis heeft laten liggen. De 51-jarige man wordt gezien als verdachte, omdat hij na de dood van zijn vader nog in huis geweest is en hem daar gewoon heeft laten liggen.

De politie gaat er tot nu toe vanuit dat de vader van de man op natuurlijke wijze is gestorven, meldt het RTL Nieuws. Er zijn tot op heden geen aanwijzingen dat het om een misdrijf gaat. De vader werd zondag dood aangetroffen door de politie, toen zij de woning waren binnengevallen. Daarvoor sloeg een buurtbewoner alarm, omdat de oudere man al een tijdje niet meer was gezien. Bovendien vlogen er veel vliegen voor zijn raam.

De zoon van de overleden man heeft geen vaste woon-of verblijfplaats en is in Eindhoven aangehouden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zoon laat overleden vader weken lang thuis liggen
Sluiten