Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 16 mei 2018

Zieke dierenbeul heeft Luna de teckel verdronken

Het baasje van Luna, een teckel uit het Groningse Biessum, is ontroostbaar nadat haar maatje dinsdag dood werd aangetroffen. Het hondje werd al sinds eind april vermist en is opzettelijk op een gruwelijke wijze aan haar einde gekomen.

De teckel werd aangetroffen in het water aan de Handelskade in Delfzijl in een rugzak gevuld met stenen. Het beestje heeft geen schijn van kans gehad.

Op woensdag 2 mei jl werd op deze pagina een bericht geplaatst ivm het vermissen van een de teckel 'Luna'. Tijdens het…

Gepostet von Politie Ommelanden Noord am Mittwoch, 16. Mai 2018

Facebookoproep

Het baasje van de ruwharige dashond verloor haar uit het oog in een volkstuin bij Delfzijl. Op Facebook werd op 2 mei een opsporingsbericht geplaatst door de politie waarin mensen werd opgeroepen melding te doen als zij het vermiste hondje hadden gezien of wisten waar hij was.

De verdwijning van Luna kwam dinsdagmiddag tot een luguber einde toen er in het water een rugzak werd gevonden met daarin het lijkje van het hondje. Volgens Dogsearch Nederland zijn de baasjes van Luna kapot van verdriet. Zij vragen zich op sociale media af wat voor idioot zoiets in zijn hoofd haalt.

De politie neemt deze zaak hoog op en roept getuigen op om zich te melden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Zieke dierenbeul heeft Luna de teckel verdronken
Sluiten