Metro
Metro Nieuws 16 mei 2018 / 13:50 uur

Vrouw verstopt laxeermiddel in brownie voor collega

Een 47-jarige vrouw in de Amerikaanse staat Michigan had wel een heel bijzonder afscheidscadeautje in gedachten voor een collega: ze bakte brownies met laxeermiddel erin. Uiteindelijk heeft gelukkig niemand de brownies gegeten, omdat het management op tijd getipt werd over de wraaklustige plannen, meldt Ann Arbor News.

Wraak?

Sommige collega’s verklaren dat er spanning zou zijn geweest tussen de vrouw en een collega. Wellicht beschouwde de vrouw dit als de laatste kans om een vijand te grazen te nemen. In eerste instantie ontkende de dader laxeermiddel in de zoetigheden gestopt te hebben, maar uiteindelijk bekende ze haar laxeerstreek toch tegenover de politie.

Ontslagen

Het is nog onbekend hoe de vrouw heet en wat nou precies haar motieven waren. Ze is in ieder geval ontslagen bij het bedrijf.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Vrouw verstopt laxeermiddel in brownie voor collega
Sluiten