Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 17 mei 2018

Vrouw pakt overspelige man op originele manier aan

Als je man vreemdgaat wil je toch de hele stad waarschuwen voor de viezerik? Een vrouw in Pitlochry, Schotland wilde dat in ieder geval wel en ze besloot dat ook gewoon te doen. Op een zeer originele manier.

De bedrogen vrouw maakte posters van haar man, met de titel ‘hond vermist’. En als iets vermist is moet je natuurlijk een zo gedetailleerd mogelijke omschrijving geven zodat anderen je makkelijker kunnen helpen zoeken. Dat deed deze dame met volle overtuiging.

Liegen en drinken

Zo schreef ze op de poster dat de gezochte persoon de gewoonte heeft te liegen, z’n vrouw te bedriegen en teveel te drinken. Ook zou hij ervan houden vrouwen dronken te voeren om ze vervolgens te gebruiken voor seks en houdt hij er niet zo van om eerlijk te zijn of condooms te gebruiken. Het pamflet eindigt met de boodschap dat je van deze ‘hond’ nog weleens chlamydia zou kunnen krijgen. Oppassen dus.

Tinder

De poster ziet eruit als een Tinder-profiel en in de omschrijving wordt direct duidelijk wat voor man Andrew zou zijn, een 38-jarige hotelmanager en leugenaar. Zijn vrouw was zo boos toen ze het bedrog van haar man ontdekte, dat ze de posters door de hele Schotse stad hing, schrijft Mirror.

Voorbijgangers wisten niet wat ze zagen en deelden de posters massaal op sociale media. Oepsie…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vrouw pakt overspelige man op originele manier aan
Sluiten