Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 27 mei 2018 / 12:50 uur

Vrouw mishandelt ambulancepersoneel

Een vrouw die zaterdagnacht onwel was geworden in Scheveningen, heeft een medewerker van de ambulance mishandeld. Toen ze bijkwam in de ambulance waarin ze werd verzorgd, werd ze erg agressief tegen het ambulancepersoneel.

De hulpverleners troffen de vrouw op de stoep aan. Ze was niet meer aanspreekbaar. Eenmaal in de ambulance kwam ze bij en werd ze erg agressief tegen het ambulancepersoneel. Ze mishandelde zelfs een van hen.

Aanhouding

Toen de politie haar wilde aanhouden, verzette ze zich daar ook nog tegen. Op het politiebureau kreeg ze een dagvaarding mee. Ze moet zich later bij de politierechter verantwoorden. Het ambulancepersoneel heeft aangifte tegen haar gedaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw mishandelt ambulancepersoneel
Sluiten