Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 4 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Vriendinnen Megan Markle worden geen bruidsmeisjes

De grote dag komt steeds dichterbij voor tortelduifjes prins Harry en Megan Markle. Over een paar weken stapt het stel in het huwelijksbootje, maar daar zijn nog wel een paar voorwaarden aan verbonden.

Volgens Britse royaltyjournalisten mogen de vriendinnen van actrice Meghan Markle namelijk geen bruidsmeisjes worden op haar bruiloft. De vriendinnen van Meghan zijn natuurlijk wel uitgenodigd voor de plechtigheid, maar rol van ‘Maid of Honour’ zal vervuld worden door de kinderen die belangrijk zijn voor het stel. Wie weet dus ook prins George en prinses Charlotte.

Kleine meisje naar het altaar

Het was ook nog even de vraag of de vader van Meghan haar wel naar het altaar zou mogen brengen, maar vrijdag werd bekend gemaakt dat dat wel zo zal zijn. Het stel trouwt op 19 mei.

Wat we ondertussen ook weten, is dat Harry en Meghan de nacht voor hun huwelijk niet samen door zullen brengen. Daarmee houden ze de traditie in stand. Daar is niets raars aan, want dat doen veel ‘normale’ stellen ook de dag voor ze gaan trouwen. Het paar trouwt volgens Kensington Palace in de kapel van St. George in Windsor Castle, het romantische woonkasteel van koningin Elizabeth. Daar zal het Royal-koppel ook hun huwelijksnacht doorbrengen.

Overleden moeder

De Britse media laten ook weten dat er tijdens de bruiloft zal worden stilgestaan bij prinses Diana, de overleden moeder van Harry. De zus van Diana, Lady Jane Fellows, zal een schriftlezing doen ter nagedachtenis aan Diana.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.