Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 5 mei 2018 / 10:00 uur

Vijftienjarige baalt van slechts 1000 dollar zakgeld

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zaterdag 5 mei.

Tiener klaagt over 1.000 dollar zakgeld

1.000 dollar, dat is omgerekend toch zo’n 836 euro. Dat lijkt een lekker bedrag om maandelijks wat leuke dingen mee te doen. Zeker als je een thuiswonende tiener bent. Deze vijftienjarige vond het echter niet zo leuk toen haar zakgeld verláágd werd tot dit bedrag.

‘Naar een inrichting’

Voetbal Inside: daarin gaat het allang niet meer alleen over voetbal. Ook het gesprek van de dag komt voorbij, zo ook de twee minuten stilte op 4 mei. En wie dat wil verstoren, moet volgens Johan Derksen per direct naar een inrichting. Want Dodenherdenking is ‘heilig’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vijftienjarige baalt van slechts 1000 dollar zakgeld
Sluiten