Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 10 mei 2018 / 09:09 uur

Stiekeme vervuiler vergeet bonnetje en krijgt boete

Op je afval op straat dumpen staat een boete van 95 euro. Toch doen veel mensen dit vaak gewoon lekker buiten het zicht van de politie. Alleen vergeten de mensen nog wel eens wat ze weggooien, want soms geven ze politie alle informatie die ze nodig hebben.

Een agent uit de wijk Sterrenburg in Dordrecht stuitte op een gedumpte pizzadoos en een leeg bakje van een kapsalon. De wetsovertreder had echter een dure fout gemaakt. Hij had het bonnetje van het bezorgde voedsel er namelijk ook bij laten liggen en daarop waren zijn naam, adres en telefoonnummer terug te vinden.

Hopen dat het gesmaakt heeft

,,Lang leve de thuisbezorgddienst. Mag hopen dat de pizza en de kapsalon gesmaakt hebben. Je vuil in de bak gooien was kennelijk te veel gevraagd. Oja, je bonnetje met naam adres en tel zat er nog bij. Thanks. PV van 95 euro kan je tegemoet zien", zo schrijft de politie van de wijk op Twitter.

De dader zal de volgende keer zich dus wel twee keer bedenken voordat hij zijn vuilnis op straat dumpt. Al was het maar om het bonnetje er tussenuit te halen…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stiekeme vervuiler vergeet bonnetje en krijgt boete
Sluiten