Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 12 mei 2018 / 12:55 uur

Rapper Boef wil meedoen aan Eurovisie Songfestival

Rapper Boef zou wel mee willen doen aan het Eurovisie Songfestival. „Ze winnen nooit, als ze mij nou een keer uitnodigen, dan kunnen we daar verandering in brengen", aldus de 25-jarige rapper tegenover Telegraaf TV.

Hij denkt dat hij Nederland eindelijk weer eens de winst kan bezorgen bij het programma. Hij is dan ook met een oproep gekomen. „Oke Nederland, Eurovisie Songfestival 2019, zet mij daar alsjeblieft neer. Ik zorg voor de hoofdprijs voor jullie."

Levensmotto

Meedoen aan het Songfestival zou passen bij het levensmotto van Boef. De rapper houdt ervan om te verrassen. „Ik vind het leuk om steeds te groeien en stappen te maken die mensen niet van je verwachten. Dat blijf ik ook doen. Wie weet ga ik op een dag ook wel acteren."

Reageer op artikel:
Rapper Boef wil meedoen aan Eurovisie Songfestival
Sluiten