Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 16 mei 2018
Leestijd: 2 minuten

PostNL kan niks met milieukritiek: Kijk op Funda

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van woensdag 16 mei.

Opmerking PostNL

Heel veel bedrijven doen er tegenwoordig van alles aan om op social media goed naar voren te komen. PostNL verbruide het dinsdagavond echter bij velen met hun opmerking. Amsterdammer Vikaash Mahabir maakte zich op Twitter druk over de ronkende dieselmotor die dagelijks aan blijven staan, terwijl de bezorger zijn pakket aflevert. ,,Vindt u het niet kwalijk dat u de nog in ontwikkeling zijnde longetjes van ons 1-jarige zoontje diverse malen per dag komt vergiftigen met dieseldampen? Alles voor de winstmarge of gaat u subiet deze gifbussen door uitstootvrije exemplaren vervangen?" Het antwoord – dat tot op dit moment nog niet verwijderd is – van PostNL is verrassend hard. ,,We zijn er mee bezig, Vikaash. Zoiets heeft echter wel tijd nodig. Ik zie dat je midden in Amsterdam woont, kijk ondertussen anders even op Funda voor een leuk huisje op het platteland als je je zo druk maakt over de gezondheid van je kleine."

Onder ander GroenLink-raadslid Zeeg Ernsting pakte het op. ,,Kom op @PostNL. Juist op plekken waar veel mensen dicht op elkaar wonen moeten we zo gezond mogelijke leefomgeving zien te bereiken. Met je huisje-platteland.

Zoontje Marcelo is held in Real-kleedkamer

Regelmatig een kijkje nemen in de kleedkamer van Real Madrid als jongetje van zes. Het is voor velen een droom, maar voor Enzo (de zoon van linksback Marcelo) is het ‘doodnormaal’. Het jochie – dat zich al de haarstijl van zijn vader aanmeet – wordt na deze bekende kopoefening zelfs op handen gedragen door de voltallige selectie.

Doortrapte honden

Soms moet je elkaar een beetje helpen en dat doen deze twee honden dan ook uitstekend. Dunkin en Kirby zorgen er samen voor dat er geen aanrecht in hun huis te hoog is om te beklimmen.

When we say we’re partners in crime, we mean it.•To use this video in a commercial player or in broadcasts, please email licensing@storyful.com

Gepostet von Dunkin and Kirby am Mittwoch, 9. Mai 2018

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
PostNL kan niks met milieukritiek: Kijk op Funda
Sluiten