Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 27 mei 2018 / 13:13 uur

Peuter komt om in kindertreintje

Een kind van tweeënhalf jaar is in het zuiden van Frankrijk door een val in een kindertreintje om het leven gekomen. Volgens Franse media zat het jongetje in het treintje toen het door onbekende oorzaak achterover viel en het deel van de trein erachter tegen het hoofd kreeg.

Voor oog van familie

Dat gebeurde voor het oog van de familie. Het incident was op een parkeerplaats van een complex met strandhuisjes in de plaats Gruissan, aan de kust bij Narbonne. Het kindertreintje is voorzien van veiligheidsgordels. De autoriteiten onderzoeken of die juist zijn gebruikt.

Het kind liep ernstig hersenletsel op en overleed ter plaatse.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Peuter komt om in kindertreintje
Sluiten