Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 4 mei 2018 / 10:04 uur

Nederlander omgekomen onder berg gft-afval

Een 33-jarige Nederlander is in Duitsland omgekomen doordat hij onder een berg gft-afval terecht was gekomen. Het incident gebeurde op het terrein van een biomassacentrale in het plaatjes Kirchlengern, ongeveer 100 kilometer ten oosten van Enschede.

Tragisch arbeidsongeval

De man was een vrachtwagenchauffeur. Hij had net een lading afval geleverd bij de biomassacentrale. Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd, maar mogelijk is zijn eigen lading gaan schuiven. De politie gaat uit van een tragisch arbeidsongeval.

Op het moment van het ongeluk was het zoontje van de vrachtwagenchauffeur in de cabine aan het slapen. Hij is opgevangen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nederlander omgekomen onder berg gft-afval
Sluiten