Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 4 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Moeder springt met kind (2) van vierde verdieping

Een aantal buurtbewoners van het Utrechtse Overvecht hebben donderdagavond de schrik van hun leven gehad toen ze zagen hoe een vrouw met haar tweejarig kindje uit het raam sprong vanaf de vierde verdieping. Wonder boven wonder hebben zowel moeder als kind de val overleefd.

Gebroken pols

De twee vielen in de bosjes. Een ooggetuige meldde dat het kindje er met een gebroken pols vanaf gekomen is, maar over de exacte toestand van het kindje is nog niets bekend meldde de politie vandaag. Het zou gaan om een Portugees gezin. Buren hadden laten weten dat ze de vrouw zondag al om hulp hoorden roepen vanuit het raam. De buurtbewoners en de politie wisten haar toen te kalmeren, maar donderdag ging het opnieuw mis.

Toestand van moeder

Een van de mensen die het zag gebeuren, Randy, woont een verdieping onder het gezin. Toen er gisteravond opnieuw geschreeuw klonk, ging hij meteen kijken wat er aan de hand was. ”Ik weet niet waarom ze het heeft gedaan, maar ze ging op de rand van de raam zitten en sprong met kind en al naar beneden. We konden haar tot boven horen krijsen.”

Ook over de toestand van de moeder is op dit moment nog niks bekend. Er wordt nog onderzocht in welke toestand de moeder verkeerde toen ze uit het raam sprong en of de vrouw geestelijk in orde is. Het Openbaar Ministerie zal later uitspraak doen of de vrouw wordt vervolgd voor haar daad.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.