Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 3 mei 2018

Man in Tilburg opgepakt omdat hij reanimatie filmde

Een 39-jarige man die het nodig vond om van dichtbij een reanimatie te filmen is woensdag opgepakt in Tilburg. De man kwam tijdens het filmen zo dichtbij de hulpverleners dat zij het storend vonden in hun werk.

Tevens vond de familie van het slachtoffer het ook storend dat de man zo dichtbij kwam.

In de bus onwel

Het slachtoffer dat gereanimeerd werd, werd rond 13.00 uur onwel in een bus. De buschauffeur zette de bus meteen aan de kant van de weg, de ambulance kwam ter plaatse. Medewerkers van de ambulance verleenden eerste hulp bij het slachtoffer, toen de filmende man in beeld kwam.

De filmende man bleef achter de hulpverleners en filmde de patiënt van heel dichtbij. Bovendien zei hij in het Engels dat de hulpverleners volgens hem van alles fout deden.

Opgepakt

De man filmde ook de dochter van het slachtoffer, terwijl die met agenten praatte. Die agent vroeg aan de man of hij de beelden wilde verwijderen. De man deed alsof hij de beelden wiste, maar de agent vertrouwde hem niet. Hij wilde de telefoon innemen, maar daar ging de man tegen in protest. Vervolgens is de man opgepakt.

Op het politiebureau bleek de man onder invloed van alcohol te zijn. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie is zijn toestand zorgwekkend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Man in Tilburg opgepakt omdat hij reanimatie filmde
Sluiten