Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 23 mei 2018 / 07:44 uur

Bloemen Royal Wedding aan hospice geschonken

Voor degenen die het gemist hebben: er was dit weekend een bruiloft. En niet zomaar eentje, maar een koninklijke bruiloft in het Verenigd Koninkrijk. Daar stapte prins Harry met zijn Meghan in het huwelijksbootje. Bij iedere trouwerij horen bloemen, maar bij zo’n bijzondere bruiloft zijn er nog veel meer bloemen.

Iedere kijker die dit weekend live mee zat te turen en niet alleen op de jurk van Meghan lette, zag een overweldigende hoeveelheid aan bloemen. De zijkanten van de trappen voor de kapel en ook de zaal binnen in de kapel waren versierd met enorme bloemenbogen.

Voor deze gelegenheid werd zelfs een speciaal team van bloemisten ingehuurd. Zij maakten de gigantische bogen met witte bloemen. Maar wat doe je met al deze pracht en praal als de huwelijksdag voorbij is? Weggooien is absoluut zonde. Dat vonden ze in Engeland ook en daarom hebben ze van de bloemen mooie boeketjes gemaakt en deze opgestuurd naar onder andere het St. Joseph’s Hospice.

Today we got a very special delivery. Beautiful bouquets made from the #royalwedding flowers which we gave to our…

Gepostet von St Joseph's Hospice am Sonntag, 20. Mai 2018

Zij schrijven dat ze een wel heel bijzondere verrassing kregen, bloemen van het huwelijk van Harry en Meghan. De boeketjes zijn uitgedeeld onder de bewoners van het hospice, die er heel blij mee zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bloemen Royal Wedding aan hospice geschonken
Sluiten