Metro
Metro Nieuws 7 mei 2018 / 07:15 uur

Baby in levensgevaar door verdwaalde honkbal

Een nachtmerriescenario is in Amerika werkelijkheid geworden: daar heeft een baby van pas zeven weken oud een verdwaalde honkbal tegen haar hoofd gekregen, waardoor ze levensgevaarlijke verwondingen heeft opgelopen. De moeder was haar aan de rand van een sportveld de borst aan het geven, meldt Fox News.

Horrorsituatie

De moeder en dochter McKenna waren aanwezig bij de wedstrijd omdat Lee Hovenga, de vader van het meisje, zelf deelnam aan de wedstrijd. In eerste instantie niks aan het handje, tot een verdwaalde honkbal zowel de moeder als de baby raakte. Hoe de bal precies zo van het veld af heeft kunnen vliegen is nog onbekend vanwege de snelheid van het incident. Op het eerste gezicht wisten de twee kersverse ouders nog niet of het kleine meisje geraakt was: ze begon niet direct te huilen. Helaas vormde er al snel een bult op haar hoofd.

Gebroken schedel

Het meisje is met een gebroken schedel opgenomen in het ziekenhuis. De harde klap heeft al twee beroertes veroorzaakt. Haar situatie is op het moment stabiel, maar de toekomst is nog erg onzeker.

Crowdfunding

De ouders hebben een crowdfundingpagina voor de kleine McKenna opgericht. Ze schrijven daar dat ze niemand kwalijk nemen wat is gebeurd en graag positief willen blijven: ze waren in principe aanwezig op een veilige locatie waar per toeval een vreselijk ongeluk heeft plaatsgevonden.

Gepostet von Healing for McKenna am Freitag, 4. Mai 2018

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Baby in levensgevaar door verdwaalde honkbal
Sluiten