Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 16 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Yolanthe en Kaj presenteren nieuw seizoen Temptation

Alhoewel we qua nieuwtjes en sappige details nog middenin dit seizoen van de realityserie Temptation Island en guilty pleasure van menig Nederlander (en Belg) lijken te zitten, is er alweer van alles bekend over de nieuwe reeks.

Zoals de presentatoren: Yolanthe Sneijder-Cabau gaat samen met YouTuber en presentator Kaj Gorgels de honneurs waarnemen. Dat maakte Sneijder-Cabau maandag bekend in RTL Boulevard. 

Snel te zien

En lang wachten is helemaal niet nodig, want het nieuwe seizoen van ‘Temptation 2.0’ is al vanaf 7 juni te zien op Videoland. Kaj neemt ook de presentatie op zich van De Beste Verleiders, een serie die ook op Videoland te zien zal zijn. De ‘Kajs-typetjes’ presentator gaat dan de hort op met een vrijgezel en een verleider uit Temptation, die de kandidaat helpt voorbereiden op een date.

Viva la Mexico

Dinsdag vertrekt het duo al naar de locatie van de nieuwe reeks: Mexico. Yolanthe laat aan RTL Boulevard weten dat haar zoontje meereist naar de opnames. „Ik heb hier een hele goede proefpapa die meegaat. Dat wordt heel gezellig”, zegt ze wijzend op medepresentator Kaj.

Aan de serie doen vier Nederlandse koppels mee. De huidige Temptation, waarin zowel Vlaamse als Nederlandse koppels zitten, wordt gepresenteerd door Rick Brandsteder en de Vlaamse Annelien Coorevits. Volgens Sneijder-Cabau zullen zij niet de bons krijgen, maar aanblijven als presentatoren van de ‘televisieserie’. Die wordt uitgezonden op RTL5.

Vervanging Chantal Janzen

Voor Yolanthe betekent het, net als voor Kaj, een tweede presentatieklus. Sneijder-Cabau is vanaf 22 april ook te zien met Tijl Beckand in de spelshow De jongens tegen de meisjesDaar vervangt ze Chantal Janzen, die eind maart beviel van een tweede zoontje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.