In het nieuws

Likeability of 3

Yolanthe en Kaj presenteren nieuw seizoen Temptation

De huidige koppels. Foto: RTL

Foto van 'metronieuws'

16 APR 2018

Alhoewel we qua nieuwtjes en sappige details nog middenin dit seizoen van de realityserie Temptation Island en guilty pleasure van menig Nederlander (en Belg) lijken te zitten, is er alweer van alles bekend over de nieuwe reeks.

Zoals de presentatoren: Yolanthe Sneijder-Cabau gaat samen met YouTuber en presentator Kaj Gorgels de honneurs waarnemen. Dat maakte Sneijder-Cabau maandag bekend in RTL Boulevard. 

Snel te zien

En lang wachten is helemaal niet nodig, want het nieuwe seizoen van 'Temptation 2.0' is al vanaf 7 juni te zien op Videoland. Kaj neemt ook de presentatie op zich van De Beste Verleiders, een serie die ook op Videoland te zien zal zijn. De 'Kajs-typetjes' presentator gaat dan de hort op met een vrijgezel en een verleider uit Temptation, die de kandidaat helpt voorbereiden op een date.

Viva la Mexico

Dinsdag vertrekt het duo al naar de locatie van de nieuwe reeks: Mexico. Yolanthe laat aan RTL Boulevard weten dat haar zoontje meereist naar de opnames. „Ik heb hier een hele goede proefpapa die meegaat. Dat wordt heel gezellig”, zegt ze wijzend op medepresentator Kaj.

Aan de serie doen vier Nederlandse koppels mee. De huidige Temptation, waarin zowel Vlaamse als Nederlandse koppels zitten, wordt gepresenteerd door Rick Brandsteder en de Vlaamse Annelien Coorevits. Volgens Sneijder-Cabau zullen zij niet de bons krijgen, maar aanblijven als presentatoren van de 'televisieserie'. Die wordt uitgezonden op RTL5.

Vervanging Chantal Janzen

Voor Yolanthe betekent het, net als voor Kaj, een tweede presentatieklus. Sneijder-Cabau is vanaf 22 april ook te zien met Tijl Beckand in de spelshow De jongens tegen de meisjesDaar vervangt ze Chantal Janzen, die eind maart beviel van een tweede zoontje.


dislike
user_04af0f5807548e07ebb4030760fb48c375d3473f_avatar

Views

300+

Zoektocht Koen verder met honden en tip over meisje

Foto: ANP

Foto van 'Dagblad Metro en ANP'

VANDAAG, 12:41

De zoektocht in Italië naar de vermiste Koen (17) uit Soest, richt zich zondag op camping annex vakantiepark Gasparina langs het Gardameer. Die camping ligt in de buurt van de camping waar Koen zelf verbleef. De politie zoekt daar langs het water, na een melding van een getuige die in dat park werkt.

De vrouw zegt dat ze Koen en een meisje met halflang haar heeft gezien toen ze vrijdagochtend vroeg van haar werk terugkwam. Vermoedelijk is hij met het meisje langs het strand gelopen om haar terug te brengen naar haar camping Lido. Daarna zou hij mogelijk via de weg koers hebben gezet naar zijn eigen camping, Eurocamping Pacengo. Volgens een woordvoerder van de familie zijn er vermoedens wie het meisje is en wordt er geprobeerd contact met haar te krijgen.

Zoekhonden


Views

800+

Vrouw ernstig gewond na verkrachting in Rotterdam

Vrouw ernstig gewond na verkrachting in Rotterdam

De vrouw werd rond 05.30 uur voor haar woning door een nog onbekende man aangevallen. Foto: ANP.

Foto van 'metronieuws'

GISTEREN

Een jonge vrouw is zaterdagochtend ernstig gewond geraakt nadat ze door een man is aangevallen en gewelddadig verkracht in Rotterdam.

Achtervolgd

De vrouw fietste rond 05.00 uur vanaf Rotterdam Centraal via de Maasboulevard naar haar woning in de Herman Bavinckstraat. Toen ze rond 05.30 uur bij haar woning aankwam, werd ze door een nog onbekende man aangevallen. De politie houdt er rekening mee dat de dader het slachtoffer heeft gevolgd vanaf het station.


Views

2k+

Na het weekend wordt het heel erg warm

Camera videoNa het weekend wordt het heel erg warm

Hoogstwaarschijnlijk krijgen we te maken met een hittegolf. Foto/ANP.

Foto van 'Hester Ramaker'

VANDAAG, 16:28

Het wordt heel erg warm! Dit weekend hebben we aangenaam weer gehad in heel het land. Na het weekend kunnen we een echte hittegolf verwachten. Het kan zelfs 36 graden worden.

Het wordt in een aankomende week flink zonnig en er komt warme wind. Het wordt dan geleidelijk aan ruim dertig graden. Neerslag hoeven we niet te verwachten. Dinsdag en woensdag komt de echte hitte opzetten en dat houdt dan ook een tijdje aan.

Hittegolf


Views

800+

17-jarige Nederlander vermist aan Gardameer

Het Gardameer in Italië. / Pixabay

Foto van 'metronieuws'

GISTEREN

Al meer dan dertig uur zijn de ouders en vrienden van de 17-jarige Koen van Keulen op zoek naar hem. De jongen uit Soest kwam donderdagnacht niet terug na een avondje stappen aan het Gardameer in Italië.

Avondje uit

Een shuttlebus bracht Koen en zijn vrienden donderdagnacht terug naar hun camping. Terwijl Koens vrienden uitstapten bij de juiste halte, wilde Koen nog even blijven zitten. Zijn vader vertelt tegen het AD dat de jongen een halte verder zou zijn uitgestapt en toen teruggelopen zou zijn naar de camping.


Views

2k+