Metro
Metro Nieuws 30 apr 2018 / 21:00 uur

Waylon en Bibi Breijman verwachten eerste kindje

Babynieuws! Zanger Waylon en zijn vriendin Bibi Breijman – bekend van haar YouTube-kanaal, It Takes 2 en Oh Oh Cherso – verwachten hun eerste kindje. Dat maakte Bibi vanavond via Instagram bekend. ,,1+1 = baby”, schrijft ze bij een kiekje van de twee. Ook plaatste ze een filmpje op YouTube.

View this post on Instagram

1+1=👶🏽 #iloveyou

A post shared by Blabla Breijman (@bibibreijman) on

,,Er is gewoon iets heel erg onverwachts leuks gebeurd in mijn leven. Ik ben heel erg blij en gelukkig. Ik krijg een baby", aldus Bibi Breijman in haar YouTube video. Het is even geleden dat de vlogster actief was online; ze gaf eind vorig jaar aan op haar kanaal met een burn-out te kampen.

Waylon en Bibi zijn sinds eind vorig jaar een setje. Het stel ontmoette elkaar bij It Takes 2, maar de vonk sloeg pas echt over tijdens de repetities voor Waylons concert in Ahoy waar Bibi als gastartiest optrad. Waylon bereidt zich momenteel in Lissabon voor op het Eurovisiesongfestival, waar Bibi nu ook is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Waylon en Bibi Breijman verwachten eerste kindje
Sluiten