Metro
Metro Nieuws 1 apr 2018 / 17:05 uur

‘Straatrace’ in Utrecht zorgt voor zwaargewonde man

Een straatrace in Utrecht is afgelopen middag ernstig tot een eind gekomen: een 48-jarige man is hierbij zwaargewond geraakt. Het slachtoffer zat in een busje dat op de Rio Brancodreef frontaal botste op een auto die op de verkeerde weghelft reed.

Bestuurders spoorloos

Volgens de politie waren bij het ongeval vermoedelijk nog twee andere auto’s betrokken, die in de buurt aangetroffen werden zonder inzittenden. Een 21-jarige Utrechter is aangehouden, de andere bestuurders zijn nog spoorloos.

Ravage

RTV Utrecht meldt dat het ongeval een ravage in de wijk Overvecht heeft achtergelaten: zowel de bestelbus als de Mercedes waren total loss en de weg lag bezaaid met brokstukken en olie. Tot het onderzoek afgerond is, blijft de plaats delict in ieder geval afgesloten. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Straatrace’ in Utrecht zorgt voor zwaargewonde man
Sluiten