Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 27 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Oud-leerling steekt zeven scholieren dood in China

In het noorden van China heeft een man zeker zeven kinderen doodgestoken op straat. Het waren leerlingen van een middelbare school. Hij verwondde tussen de twaalf en negentien leerlingen, zij zijn allemaal naar het ziekenhuis gebracht. De kinderen waren tussen de 12 en de 15 jaar.

Wraak

De aanvaller viel een groep jongeren aan met een mes toen ze na schooltijd onderweg waren naar huis. De politie heeft de vermoedelijke dader opgepakt. Het zou om een oud-leerling van de middelbare school in de provincie Shaanxi gaan. Hij zei tegen de politie dat hij de aanval uitvoerde omdat hij gepest is toen hij daar op school zat. Hij gaf toe dat hij wraak wilde nemen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Oud-leerling steekt zeven scholieren dood in China
Sluiten