Metro
Metro Nieuws 18 apr 2018 / 21:10 uur

Lees de Metro van morgen nu al online

Yes! Hij is gedrukt en wordt de komende uren verspreid over tientallen grote stations in Nederland. Kan je nou echt niet wachten op de krant van donderdag 19 april? Hij is nu al online te lezen!

Wat kan je allemaal verwachten? Nederland van boven met journalist Johan van Boven. Hij ging met zijn drone op pad en maakte een zeer fraaie zonnige beelden van onder andere Kinderdijk, het strand, de bollenvelden en nog veel meer. We praatten met zanger Waylon die over minder dan een maand de Nederlandse eer verdedigt op het Eurovisie Songfestival en waren een dagje naar het strand van Zandvoort aan zee. Voor werk natuurlijk…

En er is meer: columnist Elfie Tromp schijnt haar licht op Dotan. We blikken vooruit op Koningsdag en de daarbij horende oranje uitdossingen. En tot slot hebben we gesproken met niemand minder dan de persoon achter de karakteristieke stem van Ik Vertrek. Genoeg reden om die Metro morgen mee te pakken of om alvast even een blik te werpen. Lees hem hier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Lees de Metro van morgen nu al online
Sluiten