Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 19 apr 2018 / 11:54 uur

Kleuter schiet per ongeluk zwangere moeder neer

Een 3-jarig meisje heeft per ongeluk haar zwangere moeder verwond met het geladen wapen van haar vader, schrijft The New York Post. Het meisje zat met een 1-jarige jongen en haar moeder in de auto toen het ongeluk gebeurde in het plaatsje Merrillville.

De auto stond geparkeerd voor een tweedehands winkel waar de vader van het meisje naar verluidt naar binnen zou zijn gegaan. De moeder bleef blijkbaar in de auto wachten met de kinderen, toen haar dochter dacht een speeltje te hebben gevonden.

Geschrokken

Haar vader liet zijn geladen wapen achter in de auto en het meisje liet het per ongeluk afgaan. De zwangere vrouw is in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis, maar is stabiel. Over de ongeboren baby is niets bekend. Het dochtertje van de vrouw heeft geen idee wat ze heeft gedaan maar was wel ontzettend geschrokken.

De man wordt nu vastgehouden op verdenking van het in gevaar brengen van kinderen en de kleintjes zijn onder toezicht geplaatst.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Kleuter schiet per ongeluk zwangere moeder neer
Sluiten