Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 9 apr 2018 / 19:57 uur

50 cent voor een patatje? Ga woensdag naar Rotterdam

Is patat jouw favoriete snack en woon je in de buurt van Rotterdam? Tip: ga dan woensdag even langs bij Bram Ladage. Van 13.00 tot 16.00 uur geeft de zaak ‘goedgevulde puntzakken’ friet weg voor 50 eurocent

We horen je denken, waarom zo goedkoop? De patatzaak viert het 50-jarig jubileum. Ladage vertelt: ”Omdat het dit jaar het einde is van een prachtig jubileumjaar, pakken we nét iets meer uit en trakteren we onze trouwe patatfans op een goedgevulde puntzak voor €0,50,” meldt Dagblad 010.

https://twitter.com/Indebuurt070/status/983374180392595457

De patatzaak van Ladage is 51 jaar naar het eerste verkochte frietje een begrip geworden in Rotterdam en omstreken. De echte verjaardag is eigenlijk op 10 april, maar de patatbakker viert het jubileum bewust op woensdag, zodat kinderen op hun vrije schoolmiddag met ouders of opa en oma langs kunnen komen voor een ‘vette hap’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
50 cent voor een patatje? Ga woensdag naar Rotterdam
Sluiten