Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 22 mrt 2018 / 08:39 uur

Volle vrouw afgerekend op huwelijk met ‘sexy man’

Als het op daten aankomt bestaan er veel geschreven en ongeschreven regels. Maar dat partners ook dezelfde lichaamsverhoudingen moesten hebben, dat wisten wij nog niet. Eén van de volgers van Instagrammer Jenna Kutcher weet hier meer over.

Deze persoon stuurde namelijk een privébericht naar de Amerikaanse waarin hij of zij vertelde dat het onbegrijpelijk is dat een vrouw als Jenna een man als Drew aan de haak kan slaan. Het bericht kwam nadat Jenna een foto plaatste van zichzelf en haar man in badkleding. De vollere blondine schrok hiervan en luchtte haar hart via haar lievelingsmedium.

Ze schreef: „Een deel van mijn onzekerheid kwam juist omdat ik met Mr. Sixpack getrouwd was. Hoezo zou ik, een vrouw met rondingen, hém kunnen krijgen? In mijn hoofd verzon ik dat ik hem niet verdiende omdat ik niet dun ben."

That time we decided to spend a month in Hawaii together… and thought about how we could live here. Joy perfectly captured by the incredible Janelle Elise Photography​ <3

Gepostet von Jenna Leigh Kutcher am Samstag, 11. Februar 2017

Maar die onzekerheid is natuurlijk volledig onterecht, haar man houdt van haar zoals ze is: „Deze man heeft al mijn rondingen, elk kuiltje, elke pond en elk pukkeltje omarmd in de laatste tien jaar en me er altijd aan herinnerd dat ik prachtig ben. Ook al zeggen mijn gedachten iets anders." Jenna schrijft dat ze veel meer is dan haar lichaam, dat haar man dat ook is en wij dat allemaal zijn.

It's crazy bittersweet but tomorrow our beautiful home in Johnson Creek will be listed for sale! We are moving on up…

Gepostet von Jenna Leigh Kutcher am Montag, 5. Oktober 2015

Het bericht is al bijna 80.000 keer geliket en de powervrouw lijkt door haar viral-bericht een voorbeeld voor iedereen die soms onzeker is over zijn of haar lichaam. Ze had nooit beseft dat het hebben van twee verschillende soorten lichamen binnen een koppel zo’n issue is: „Onze mond viel de laatste dagen open over het feit dat de samenleving vindt dat een stel met twee verschillende lichamen nieuwswaardig is. Maar dat betekent dat we de boodschap met de wereld moeten delen” schrijft de instagrammer bij een recente foto.

I woke up in Kauai next to a 30 year old today… that's right, Drew turned the big 3-0 today! I get to smother him with…

Gepostet von Jenna Leigh Kutcher am Montag, 6. Februar 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Volle vrouw afgerekend op huwelijk met ‘sexy man’
Sluiten