Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 17 mrt 2018 / 13:49 uur

Vliegtuigseksers betrapt: Zo riskeer je je vakantie

Een vlucht van Londen naar Cancun duurt zo’n elf uur. Logisch dat je je onderweg dus gaat vervelen. Twee jeugdige reizigers besloten daarom samen de wc van het vliegtuig op te zoeken om lid te worden van zogenaamde Mile High Club, hetgeen ze meer problemen dat genot opleverde.

Medepassagiers hadden al snel in de gaten wat er gaande was en zodoende ook het personeel, dat maar besloot om eens aan de deur te kloppen om te vragen waar de twee eigenlijk mee bezig waren.

Directe vraag

„Wil je je vakantie riskeren voor een pijpbeurt?", is de nogal direct vraag van een van stewardessen. De jongen stelde nog dat hij haar probeerde te ondersteunen, omdat ze ziek was. Alleen dat excuus ging er niet in bij het personeel. „Jullie reizen niet eens samen. Wat zit jij hier dan te doen?”

Uiteindelijk werd het duo in Mexico opgewacht door de politie. Waarschijnlijk niet de manier waarop ze hun aankomst gepland hadden. De maatschappij – geloof het of niet – Virgin Atlantic verklaart dat het inschakelen van de autoriteiten een logische stap was. „De veiligheid van onze klanten komt op de eerste plaats. Dit soort wangedrag is onaanvaardbaar."

Vastgelegd

Extra pech voor het illustere duo: de gebeurtenissen werden vastgelegd op film.

https://www.youtube.com/watch?v=qIm5Y7-dFMU

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vliegtuigseksers betrapt: Zo riskeer je je vakantie
Sluiten