Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 25 mrt 2018 / 15:44 uur

Stoeptegel vanaf viaduct door voorruit gegooid

Een automobilist in Kerkrade is zondagochtend in een levensgevaarlijke situatie beland, omdat er een stoeptegel door zijn voorruit is gegooid. De bestuurder is wonderbaarlijk genoeg niet gewond geraakt.

Harde knal

De automobilist reed op zondagochtend rond 05.55 uur op de Roderlandbaan in het Limburgse Kerkrade, toen hij plotseling een harde knal hoorde. De 69-jarige man, die oorspronkelijk uit Duitsland komt, reed onder een viaduct door toen hij de knal hoorde en het glas door de auto vloog. Toen de man stopte om te kijken wat er was gebeurd, zag hij een stoeptegel in zijn auto liggen.

De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. Ze nemen de zaak ontzettend serieus en spreken van poging tot doodslag. Op Facebook deden zij een oproep en deelden ze foto’s van de schade.

Kerkrade, Chevremont-Rolduckerveld, Roderlandbaan, poging doodslag:Op zondag, 25 maart 2018 omstreeks 05:55 uur, reed…

Gepostet von Politie Kerkrade am Sonntag, 25. März 2018

Reageer op artikel:
Stoeptegel vanaf viaduct door voorruit gegooid
Sluiten