Metro
Metro Nieuws 6 mrt 2018 / 22:09 uur

Politie: Orlando is iets overkomen na zijn date

De politie denkt dat de 17-jarige Orlando Boldewijn iets fataals is overkomen in de uren nadat hij werd afgezet. Dat zei een woordvoerder dinsdagavond in Opsporing Verzocht. In dat programma werd aandacht besteed aan de zaak van Orlando die zondagavond 18 februari verdween na een date en op 26 februari wordt teruggevonden in het Böttgerwater in de Haagse wijk Ypenburg.

Bewegende beelden

In de uitzending worden de laatst bewegende beelden van Orlando vertoond. De politie hoopt dat dit zal leiden tot meer tips. In het bijzonder zijn zij op zoek naar vissers die mogelijk iets hebben gezien.

Nog voor de uitzending van Opsporing Verzocht is afgelopen hebben zich al dertien mensen met tips gemeld. In totaal zijn er al meer dan zeventig tips over de zaak binnengekomen.

Doodsoorzaak nog altijd niet bekend

Toch is nog altijd niet duidelijk hoe Orlando in het water in Ypenburg terecht is gekomen. De politie vraagt mensen die meer weten, zich te melden.

Dinsdag werd ook het lichaam van Orlando overgedragen aan zijn familie. Het Nederlands Forensisch Instituut heeft het onderzoek op het lichaam afgerond, meldt Omroep West.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie: Orlando is iets overkomen na zijn date
Sluiten