Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 9 mrt 2018 / 08:19 uur

Obama’s in gesprek met Netflix over eigen serie

De krachtige speeches van ex-president Barack Obama gemist? Dan hebben wij goed nieuws. De Obama’s keren misschien terug op je beeldscherm. Barack Obama zou in gesprek zijn met Netflix over het produceren van een nieuwe serie. De ex-president en de voormalig first lady Michelle Obama zouden inspiratievolle verhalen gaan vertellen.

Verschil maken

Volgens Eric Schultz, voormalig senior adviseur van President Obama, geloven de ex-president en mevrouw Obama heel sterk in de kracht van verhalen vertellen en doorgeven. „Gedurende hun leven hebben ze verhalen verteld over mensen die een verschil willen maken in deze wereld.”

Schultz vervolgt dat hun toekomstplannen er altijd uit zullen bestaan nieuwe wegen te bewandelen om zo manieren te vinden om hun verhalen te blijven delen. Schultz doelde hiermee niet op een op handen zijnde deal met Netflix, maar op de interesses van de Obama’s in het algemeen.

Grootste contract

De voormalig president zou niet alleen benaderd zijn door Netflix, maar ook Apple en Amazon zien een samenwerking met Obama wel zitten. Hoelang het gaat duren voordat de serie er daadwerkelijk komt is nog onduidelijk. Er zou namelijk nog geen officiële deal met Netflix gesloten zijn. Mocht Netflix de deal rondkrijgen, dan wordt dit een van de grootste contracten in de geschiedenis van het bedrijf.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Obama’s in gesprek met Netflix over eigen serie
Sluiten