Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 24 mrt 2018 / 13:29 uur

Netflix maakt serie over Formule 1

We moeten nog even geduld hebben, maar binnenkort kunnen we weer flink bingewatchen. Netflix komt namelijk begin 2019 met een Netflix Original-serie, die gaat over de Formule 1. Tien afleveringen lang krijg je een kijkje in de wereld van het autoracen.

Filmen is gestart

Dit seizoen worden alle wedstrijden gefilmd, zowel tijdens de races als eromheen. De eerste opnames zijn inmiddels gemaakt in Melbourne, waar zondag de eerste Grand Prix wordt gereden.

Sean Bratches, commercieel directeur, tegen Formula1: „De serie wordt gemaakt om het verhaal te vertellen van wat zich achter de schermen afspeelt tijdens de Grand Prix. Dit is een perspectief van de sport die nog moeten worden onthuld aan fans over de hele wereld.”

Meer interesse

Het is de bedoeling dat er, na vertoon van de serie, meer interesse is voor de Formule 1. De Formule 1 is dan ook ontzettend blij met de samenwerking. De serie wordt onder meer gemaakt door Oscarwinnaar James Gay Rees.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix maakt serie over Formule 1
Sluiten