Bregje Simons
Bregje Simons Nieuws 28 mrt 2018 / 17:06 uur

Machine op station maakt pizza binnen 3 minuten

Het Belgische station Mechelen heeft een primeurtje te pakken, sinds dinsdag staat er een pizza-automaat op het station die makkelijk, snel en zo goed als vers voor jou een pizza in elkaar flanst. Binnen drie minuten heb je een volledige pizza. Klinkt als de ideale oplossing voor een drukke dag!

Vier smaken, honderd pizza’s

Na grote successen in Italië en het Verenigd Koninkrijk heeft nu ook België een pizza-automaat van ‘Let’s pizza’. Voorlopig gaat het nog om een proefproject. Je hebt de keuze uit vier verschillende smaken. Nadat je je keuze gemaakt hebt, kan je door het raam volgen hoe het deeg wordt gevormd en gekneed, belegd en hoe vervolgens de pizza wordt gebakken.

“Met deze automaat willen we vooral een extra service bieden aan de reizigers”, zegt Geert Dierckx, woordvoerder van NMBS aan Gazet van Antwerpen. Volgens Dierckx is het apparaat een oplossing voor reizigers die ’s avonds laat nog even snel wat willen eten. De machine kan honderd pizza’s maken voordat de ingrediënten moeten aangevuld worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Machine op station maakt pizza binnen 3 minuten
Sluiten