Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 13 mrt 2018 / 21:48 uur

Lees de Metro van 14 maart nu al online

De krant van morgen (woensdag 14 maart) staat vanaf nu online. Daarin staat een hoofdverhaal met de hoofdvraag: Wat drijft iemand om anderen te begluren? Verder is een interview met actrice Elise van ’t Laar en keken we een dagje bij het Feyenoord-vak Community Coach aan de Hogeschool Rotterdam.

De column van Constance van Amstel staat in het teken van geld en dan met name de salariskloof, die al zeer vroeg op ons pad blijkt te komen. „Jongens krijgen meer zakgeld dan meisjes. Ja, echt. Meisjes tussen de 10 en 12 jaar krijgen gemiddeld 12,16 euro per maand en jongens 14,97."

De volledige krant is nu al hier te vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lees de Metro van 14 maart nu al online
Sluiten