Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 17 mrt 2018 / 11:00 uur

Kindjes met Down en moeder doen carpool karaoke

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zaterdag 17 maart.

Carpool karaoke

Carpool karaoke is vooral dankzij James Corden weer enorm populair geworden. Maar inmiddels zijn we er al achter dat het vaak mooier is zonder bekende mensen. Onlangs postten we op Facebook al een man met zijn dementerende vader, die door de muziek weer helemaal opleefde. Nu is er in het kader van World Down Syndrom Day een versie met 50 kinderen die aan het syndroom lijden en hun moeders. Soms nog vergezeld met een broertje of zusje. In de compilatie doen ze A Thousand Years van Christina Perri.

Man zingt met dementerende vader

Deze man zingt met zijn dementerende vader en maakt dan echt weer even contact. Een genot om naar te kijken!

Gepostet von Metro Holland am Donnerstag, 8. März 2018

Talent in de stieffamilie

Ben Saunders was ooit de allereerste winnaar van The Voice. Bij The Voice Kids trad vrijdag zijn eigen stiefdochter aan. Nou zal het niet in de genen zitten, maar blijkbaar heeft hij Nikia wel aardig getraind. Zowel Ali B als Ilse de Lange draait voor de jonge zangeres, die uiteindelijk de rapper als coach kiest.

Knal van Schuurs

Ajax heeft zich al verzekerd van de diensten van Perr Schuurs voor het komend seizoen. De verdediger van Fortuna Sittard laat regelmatig zien een heerlijke knal in huis te hebben. Zo ook vrijdagavond tegen Oss. De bal is zelfs bijna te snel voor de camera.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Kindjes met Down en moeder doen carpool karaoke
Sluiten